5.5.38

Asociaţia SPRING

Puncte de informare despre bullying în librării

 

Deoarece ne-am propus să transmitem mesajul nostru anti-bullying către cât mai multe persoane, în weekendul 21-22 februarie 2015 am organizat două Puncte de informare despre bullying în spaţii non-formale. Astfel, sâmbătă după amiaza am fost în Librăria Syntagma din Galeriile Titan, iar duminică după prânz în Librăria Diverta din Mall Plaza România.

La Punctele de informare am stat de vorbă despre bullying cu adolescenţi şi copii. Le-am povestit cum se manifestă fenomenul şi care pot fi consecinţele lui şi am discutat împreună cazuri concrete de bullying din şcolile în care învaţă.

Trecătorii au aflat astfel mai multe detalii despre bullying şi despre experienţa pe care am acumulat-o în proiect, au citit mesajele elevilor din şcolile în care am lucrat, au ascultat melodia „Merg înainte" creată în proiect şi ne-au lăsat mesaje anti-violenţă.

Mulţumim Librăriilor Diverta (Mall Plaza) şi Syntagma (Galeriile Titan) pentru deschiderea cu care ne-au primit şi sprijinul pe care ni l-au oferit în organizarea Punctelor de informare despre bullying!

Acest site este parte a proiectului "Aleg să mă implic. STOP Bullying!", realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.– www.fdsc.ro

O inițiativă a Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile

Susținut de:

Sponsorizat de :