5.5.38

Asociaţia SPRING

Servicii şi programe

Evaluare psihologica

aptitudinală/a personalității/a intereselor profesionale

Evaluarea presupune întocmirea de către psiholog a unui raport privind aptitudinile, personalitatea şi interesele clientului în urma aplicării unor instrumente psiho-metrice (teste, inventare, chestionare, interviu).

...mai multe detalii

Consiliere

psihologică/juridică/în carieră/vocațională/anti-mobbing/parentală

Indiferent că e vorba despre carieră, vocaţie sau suport psihologic individual, de familie sau de cuplu, consilierea presupune o intervenţie de scurtă durată, centrată pe asistenţă, susţinere şi rezolvarea problemei prezente, fie ea legată de relaţiile cu ceilalţi, de găsirea unui drum în viaţă sau de întocmirea şi implementarea unui plan de alimentaţie sănătoasă.

... mai multe detalii

Grup de suport

victime ale hărțuirii psihologice la locul de muncă/gravide și proaspete mămici/mame singure

Grupul de suport, indiferent de tematică, are ca scop susţinerea şi asistarea participanţilor pentru o mai bună înţelegere şi acceptare a problematicii cu care aceştia se confruntă. Grupul oferă spaţiu pentru acceptare şi reflexie, lucru cu sine şi alături de ceilalţi.

... mai multe detalii

Dezvoltare personala

 individuală/de grup

Serviciu prin care specialistul facilitează autocunoaşterea (personalitate, temperament, caracter, aspiraţii şi valori personale), înţelegerea anumitor mecanisme psihologice care ne determină comportamentul, alegerea unui drum şi găsirea unui sens pentru experienţele clientului.

Se poate practica individual sau în grup şi este o formă de autocunoaştere adecvată tuturor categoriilor de vârstă.

... mai multe detalii

Psihoterapie

individuală/de cuplu/de familie/de grup

Psihoterapia este un proces adresat persoanelor care doresc o cunoaştere în profunzime a propriilor problematici psihice. Deşi se recomandă în cazul unor tulburări ca depresia sau anxietatea, eficienţa ei este recunoscută şi în cazul doliul complicat, al pierderii sau al acomodării la noi condiţii şi la noi roluri.

Psihoterapia poate fi individuală sau de grup, de familie sau de cuplu. Cu specific şi caracteristici proprii, toate aceste modalităţi sunt similare ca proces, durată, grad de implicare şi nivel de profunzime.

... mai multe detalii

Acest site este parte a proiectului "Aleg să mă implic. STOP Bullying!", realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.– www.fdsc.ro

O inițiativă a Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile

Susținut de:

Sponsorizat de :